![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
Zgadzam sie z Hubertem....Jorg, z pewnością dobrze chcesz, ale....chcąc iść w Twoim kierunku należałoby się zgodzić na...no, nic innego tylko na ..hmm, "instytucjonalizację" tego forum, a to nie wyjdzie for sure...mówię to z doświadczenia starego forumowicza - osobiście najbliższy dla mnie pogląd na sprawę pokazał Paweł z Masła
![]() -uważam, że jakiekolwiek próby ustalania zasad są bez sensu ,bo i tak znajdzie się jakaś grupa, której to nie pasi, co jednak nie przekreśla ich jako członków tego forum....nic na siłę...nawet ewentualną większością głosów... -pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
buszujący w zbożu
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 33.000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 40 s
|
![]()
Jestem po rozmowie z właścicielem ośrodka "Pod Świerkami" w Kołczewie. Posiadają 11 pokoi w 2 budynkach oraz kempingi (przyczepy samochodowe osadzone na stałe). Łącznie 50 miejsc. Cena za pokoje 25zł za dobę, cena miejsca w kempingu 15zł od osoby. Gdyby było zimno jest możliwość wstawienia grzejników do kempingu za dopłatą z uwagi na zużycie prądu. Termin 23.04.2009r jak najbardziej ok. W przypadku dobrej pogody dla chętnych mogą postawić namioty (nadmieniam, że teren jest tak duży, że ewentualne osoby, które zdecydowałyby się na wyjazd w ostatniej chwili - na 100% mogą liczyć na miejsce pod namiot w cenie max do 10zł za dobę ).
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Strzelin
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 11 godz 43 min 30 s
|
![]()
A co z tym ?
http://www.africatwin.com.pl/showthread.php?t=4345 Rozmowy w tym wątku miały na celu wspólne wypracowanie pewnych reguł . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Motocykl: chwilowo rower
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 20 godz 20 min 37 s
|
![]() Cytat:
Ankiety to był dobry pomysł, poczekaj na odzew, przemyśl i wal całość. Ludzie głosują kasą - tylko i wyłącznie. Klepanie po klawiaturze przychodzi im łatwo, kaska to co innego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
buszujący w zbożu
|
![]()
Myślę, że podstawą będzie pełna swoboda ... wstępnie zjazd w piątek, micha gorącej zupy dla każdego na powitanie i rozsądne alkoholizowanie się z kilometrowym spacerem na zajebiaszczo czystą nadmorską plażę. Wieczorem ognicho, kiełbasa i tak iśc spać by w sobotę zaliczyć turystyczna trasę na Międzyzdroje, Świnoujście, Wolin i być może fragment niemcowni. W sobotę trasa turystyczna z w/w miejscowościami w tle. Głębokim popołudniem, a najlepiej wieczorem vódka/beer extreme czyli wiadomo co (integracja), opowieści gdzie to ja nie byłem itp. W niedzielę trasa off road (może byc odwrotnie i np. dopiero wtedy turystyka po asfalcie). Osobiscie wolałbym aby jazdy turystyczne / off road stanowiły większą cześć dnia ... ale to zalezy raczej od kondycji watroby indywidualnie każdego z nas. (mam nadzieje, że uda mi się wypożyczyć mały alkomat ze wskaźnikiem trzeźwy-nietrzeźwy). Niedzielne głębokie popołudnie w lightowej wersji "wódko pozwól żyć" tak by w poniedziałek do 12:00 każdy był w dobrej formie, świetnej kondycji i wogóle by alkomat pokazał zielone zamiast światełka czerwonego.
Uwaga: jeśli znajdzie się 1600 chętnych do wpłacenia po 3000 euro za dobę oferuję: koncert Metaliki, koncert Madonny, reality show "zmartwychwstanie Michaela Jacksona", kawior z szampanem na śniadanie, apartament prezydencki i I miejsce w kolejce pod prysznic ![]()
Wszyscy leżymy w rynsztoku, ale tylko niektórzy spoglądają w gwiazdy. Ostatnio edytowane przez ENDRIUZET : 12.10.2009 o 11:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: jeszcze będę jeździł XRV...
![]() Online: 5 dni 4 godz 22 min 55 s
|
![]()
to impreza miała by być 4-dniowa
![]() Toż to wątroba nie wytrzyma takiej integracji ![]()
![]() |
#7 |
buszujący w zbożu
|
![]()
Na wszelki wypadek działam w kierunku zlotu w Kołczewie. Elokwencją, gładką gadką, ciętą ripostą - klepanymi w klawiaturę w ciepłym domku z drinkiem w łapce niczego nikt nie zrobi ... telefonił do mnie właściciel ośrodka "Pod Świerkami" z Kołczewa prostując, że miejsc jest 70. W przeszłości gościł zorganizowaną grupę z zachodniopomorskiego ( 2 kluby) oraz ich ziomków z niemiec. Mówi, że było świetnie.
Wszyscy leżymy w rynsztoku, ale tylko niektórzy spoglądają w gwiazdy. Ostatnio edytowane przez ENDRIUZET : 12.10.2009 o 17:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
DZIDA!!!
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
![]()
Ja jako nowy zdanie mam znikome no ale prawda jest taka, że instytucjonalizowanie jest złe, ale nie do końca zbędne. tak samo jak można na spontana połapać popijawe dla 5-15 osób z podwórka ale jak już trzeba załatwić zlot dla 50 osób to już trzeba trochę w to włożyć. Tak samo forum. Stare, małe było właśnie takie że dużo nie trzeba było. Jak widać teraz to już nie jest takie proste bo by trzeba było zorganizować mały łótstok dla 1000 osób
![]() Wiadomo że organizowanie czegoś takiego to nie jest prosta sprawa i sam nie chciałbym się za to brać. Wolę "odcinać kupony". Ja z racji pracy nie mogłem pojechać ani do Węgier, ani teraz do Pyr ![]() ![]() Szerokości. PS. Jestem za zorganizowanym organizowaniem spontanicznych zlotów i trzema dzikimi furiami ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich chcących pragnących i jeszcze bardziej organizujących ![]() Ostatnio edytowane przez Południowiec : 12.10.2009 o 17:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
buszujący w zbożu
|
![]()
Kurde ... ja myślałem, że wystarczy zwyczajnie załatwić czyste, suche miejsca do spania na terenie ośrodka, przygotować trasę turystyk i off, zabezpieczyć stosowne ilości drewna na 3 dni ognisk, zorganizować dowóz alkoholu z lokalnego sklepu ... i zwyczajnie SPOTKAĆ SIĘ ( nazwa zlot zaczyna mnie wkur** ) ... a tu zaraz się okaże, że bez konkurencji toczenia beczki, jazdy na tylnym kole, przeciagania liny, wróżenia z frędzli przy manetce, konkursów z nagrodami typu gps Garmin - nic z tego. Często padaja tutaj słowa "spontan". Wydaje mi się, że organizacja jako taka jest potrzebna by taki np. Podos nie zapier*** przez całą Polskę i wieczorem miał wątpliwą przyjemność spać w pokoju śmierdzącym myszami, mył pytę w wiaderku z zimną wodą, jadł pure ziemniaczane palcami, podcierał się gazetą itd. Mamy już trochę lat, zasługujemy na jakieś godziwe warunki i ktoś (kto ma na to ochotę - szumnie zwany organizatorem / liderem/ kierownikiem zamieszania) jest potrzebny by nie lecieć setki kilometrów i spotkać socjalną chu*nię. Byle co i byle jak - jest dobre na spotkanie lokalesów z pieczeniem kiełbasek zaraz za domem. Istotą chyba / mam nadzieję - jest SPOTKANIE LUDZI, których łączy ... to forum. Miłosników motocykli, szczególnie Hondy Africa Twin, miłośników podróży, marzycieli, zdobywców (*) /niepotrzebne skreślić, potrzebne dopisać/... tak więc podtrzymuję chcęć zorganizowania spotkania dla zainteresowanych 23.04.10r
![]()
![]() |
#10 |
no... może trochę niezdecydowany
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: koło Mszczonowa
Motocykl: już nie Afri, R1200GS + Franza DRZta
Przebieg: rosnący
![]() Online: 2 tygodni 12 godz 37 min 22 s
|
![]()
Czyli mamy deklaracje:
ENDRIUZET - 23-25. 04. 2009 Kołczewo Sambor - 23-25. 04. 2009 (Małopolska) Paweł z Jasła - okolice kwietnia 2010 Dukla