![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: RD04 CRF 450 R Husqvarna TE 610
Przebieg: 50000
![]() Online: 1 dzień 6 godz 57 min 29 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
![]() Online: 3 miesiące 3 dni 14 godz 51 min 2 s
|
![]()
Ja zgadzam się z Hubertem, choć nic nigdy nie zorganizowałem to uważam, że narzucanie komukolwiek czegokolwiek nie jest właściwą drogą. Może jeszcze zaczniemy sobie stopnie przyznawać i takie tam pierdoły i staniemy się klubem na wzór klubów harleyowców?
Ja wyznaję jedną zasadę: KOKO DŻAMBO I DO PRZODU! A klimat tego forum mi odpowiada właśnie dlatego, że ludzie są wyluzowani. To mówiłem ja, Ferdek, który nigdy nie zorganizował zlotu. Peace & love ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
buszujący w zbożu
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 33.000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 40 s
|
![]()
Generalnie nie ma co sie napinać. Jak widać po ilości aktywnych gadaczy na naszym forum - istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że spore grono chciało by się spotkać dwa razy do roku na rozpoczęcie i zakończenie sezonu. Myślę, że istotą jest nie tyle sam ochlej trunkami wyskokowymi co poznanie w realu, wymiana doświadczeń czy też zwyczajnie przyjemne spędzenie czasu (no i wychodzi dalej, że ochlej
![]() Nigdy nie organizowałem żadnego zlotu i być może nie zdaję sobie sprawy z trudu organizacji takiej imprezki ale chyba sztuką całego przedsięwzięcia będzie poprostu znalezienie komercyjnego sympatycznego ośrodka z czystymi toaletami i wynegocjowanie rozsądnej ceny. Dalej już tylko opracowanie trasy turystycznej i off road w regionie gdzie dojdzie do spotkania. Wydaje mi się, że koszt zlotu powinien być znany na 30 dni przed terminem, ostateczne wpłaty na konto oraganizatora do kilku dni przed dniem zlotu. Jedyną oznaką braku wolności (tak mi sie wydaje) powinno byc pisemne oświadczenie użytkownika/ów danego pokoju / domku, że pokrywa ewentualne straty wynikające z niewłaściwego użytkowania / zniszczeń i zabrudzeń. Na zlot powinien przyjechać każdy kto chce, i czym chce - byle był z naszego forum lub członkiem rodziny. Co powiecie na zakończenie sezonu 2010 w zachodniopomorskim np. ośrodek w Kołczewie ![]() ... właściwie to jutro zadzwonię do Kołczewa i może zaproponuję Wam rozpoczęcie sezonu w Kołczewie ... kto zainteresowany tematem .... na wieczór będzie info w tym temacie ... może Giziu bedzie miał ochotę pomóc ... się zobaczy ... proponuję datę zlotu 23.04.2010r
Wszyscy leżymy w rynsztoku, ale tylko niektórzy spoglądają w gwiazdy. Ostatnio edytowane przez ENDRIUZET : 12.10.2009 o 00:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Jorg, dobrze kombinujesz ale nie do końca ..
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest wiele ładniejszych miejsc ![]() Długi weekend majowy odpada - sporo ludzi planuje wtedy wypady .... To takie moje luźne uwagi ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Autobanned.
![]() |
![]() hehe - to może "odkryję" swoje intencje: chciałem ustawić skrajnie "ucywilizowany" lub inaczej mówiąc zinstytucjonalizowany pogląd na organizację - jako przyczynek do dyskusji. Wszak jakieś ramy by się przydały - dery z lewej - ja z prawej ![]() ![]() ![]() No i mamy demokrację ![]() PS Jak będzie ten miły "obowiązek", a może "zobowiązanie" "ciążyć" na WTA - to się zgłaszam, do teamu ... mam nadzieję, że pod "przywództwem" huberta ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez jorge : 12.10.2009 o 17:08 Powód: aby "politycznie" nie było |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Chyba nie do końca dobrze zrozumiałeś dery'ego
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() |
![]() Cytat:
Co do pojęcia liderów. Widzę, że niektórzy za dużo oglądają telewizji, a zwłaszcza wiadomości na temat chyba partii politycznych (nie do ciebie Hubi ![]() Czytając rozważania odnośnie organizacji zlotu wylania mi się o to taki obraz (pewnie tylko Dzieju zrozumie jako pirat śródlądowy ![]() Płyniemy ciężką szalupą do przystani pt. "Zlot", ale na dziesięciu chłopa tylko dwóch wiosłuje. Reszt patrzy w niebo i mówi: peace & love Efekt zamiast do przystani znosi nas na mieliznę można i tak. Jest za to cholernie spontanicznie.........Pytanie tylko takie: chcemy do przystani, czy siedzieć na mieliźnie ![]() Hubercie nie da się ukryć, że są osoby z którymi można zrobić zlot na 500 osób i to z "bananem" na twarzy - myślę o tej właśnie przywódczyni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Motocykl: chwilowo rower
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 20 godz 20 min 37 s
|
![]() Cytat:
![]() Jakby to nie było - moje zdanie jest takie, że ludzie głosują kasą oraz że nie da się zadowolić wszystkich. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
Nie no Panowie - żartuję trochę sobie (również z siebie - mam "angielskie" poczucie humoru) - bo się na początku lekko nerwowo zrobiło - pku ja daleki jestem od oceniania i Ciebie i derego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: RD04 CRF 450 R Husqvarna TE 610
Przebieg: 50000
![]() Online: 1 dzień 6 godz 57 min 29 s
|
![]()
Organizacja najbardziej podobała mnie się w kletnie(bajrasz izi i ini dziękuje)jednak to był duży zlot i afri+trampek i większość zdeklarowała się prrzed przyjazdem a i tak organizatorom pszyspądziło to nie lada kłopotu tzk więc to bardzo zniechęca. Myślę więc że na jednego nie ma co liczyć i wspólnymi siłami (tu liczę na ostanio zdeklarowanych do naszej społeczności (mniej niż rok też się wykazali) w końcu logują się nie dla samego logowania jes jurz nas ponad 1000 są też firmy które mogą pomóc )na pewno będzie ktoś taki kto ma na tyle jaj żeby zorganizować spotkanie . np. 7greg ktury dużo krzyczy , krytykuje biega za gaśnicami a sam siedzi z boku i udaje namonrzejszego.
greg nie bierz do siebie ale to tylko przykład. |
![]() |
![]() |