![]() |
|
Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#16 | ||
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 32 min 36 s
|
![]() Cytat:
![]() Jakbym napisał krótką opinię pewnie byś napisał, że brak konkretów. Oczywiście, że działam dla konkurencji. Przecież wyraźnie napisałem kto jest tą konkurencję a więc bardzo skorzystają na tej opinii ![]() Cytat:
No przecież nie zarejestrowałbym się tu jako klient by ostrzec innych. Wiarygodne są zawsze tylko pozytywne opinie. Takich nikt nie opłaca ![]() Zwłaszcza, że torby do motocykla to taki wyjątek przy którym dotrzymywanie umów się nie liczy. To się liczy w innych kwestiach. Np. jak oddajesz motocykl do serwisu i mówią ci, że będzie naprawiony za tydzień a czekasz miesiąc to jest problem ale torby!? Co za różnica czy się ktoś rozmija z terminem? A może dla Ciebie w ogóle dotrzymywanie umów jest niestotne? Tyle z mojej strony, co chciałem to napisałem a jaką podejmiecie decyzję przy ewentualnym zakupie toreb to już wasza sprawa. Africą Twin nie jeżdżę więc nic tu po mnie. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie! P.S. A jak Pan Krzysztof z mototorby znajdzie się na tym Forum i uważa, że nie mam racji to śmiało może mi zakładać sprawę w sądzie za zniesławienie. Zapraszam ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Torby do kufrów OEM | Lukhor | Wszystko dla Afryki | 5 | 14.02.2019 20:32 |
Torby szyte na miarę do kufrów - coś w stylu apteczki. | kaminba | Wszystko dla Afrykańczyka | 4 | 29.03.2018 08:37 |