|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: okolice Warszawy
Motocykl: CRF250L * T7
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 10 min 12 s
|
![]()
Horizon, mi zmiana 6-biegowej skrzyni w 5-biegową akurat nie podeszła i jestem dość zaskoczony Twoim zachwytem, ale jeśli Ci pasuje takie przełożenie i masz na nie wykorzystanie to najważniejsze. Po to są zabawki, żeby się nimi bawić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: GG ES700
![]() Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No patrz Pan. Nie miałem dużych oczekiwań.względem tego motocykla i to jaki będzie po modyfikacjach, ale efekt przerósł moje oczekiwania i jestem zadowolony. Za to ktoś mi pisze, że miodu z tego nie będzie lol. Jakbyś kiedyś wsiadł na stockową 300L to nawet nie porównuj jej do mojej bo to obecnie 2 różne motocykle. Będę koledzy na EnduroRally24 w Drawsku w czerwcu. Jak ktoś będzie i chciałby się przejechać to zapraszam i zachęcam ![]() A teraz mały offtop, bo mam trochę fleszbeki z początku tysiąclecia kiedy siedziałem na forach tego typu. No offence koledzy, ale nie wiem czy to nasza cecha narodowa czy to właśnie klimat tych for, ale jak ktoś robi podobne mody za granicą to można przeczytać "spoko sprawa" "daj instrukcje bo też chcę zrobić" itp. Za to tutaj przy zmianie zawiasu już przeczytałem "pracuj lepiej nogami lol", "jajko mądrzejsze od kury", "po co robisz KTMa z Hondy". Zmieniam napęd pod siebie, żeby lepiej mi się jeździło na torze leśnym w mojej okolicy czytam "popracuj lepiej nad techniką", "z kondoma chcesz zrobić rakietę" LOL |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Modyfikacje Husqvarna 701 | 7Greg | Husqvarna 701 | 502 | 02.11.2024 11:05 |
Modyfikacje przy DCT | mdxmd | NAT - Warsztat | 30 | 03.04.2019 10:02 |