![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Po co łapać nieletnią bośniacką cygankę, jak po zatrzymaniu w pół godziny jest wolna. W Romie nie jeździ się metrem, przez 33 lata nikt mnie tu nie okradł.
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 59 min 20 s
|
![]() Cytat:
Dopóki ktoś tego nie ogarnie nigdy moja stopa tam nie stanie, dla mnie to nie akceptowalne dno zupełnie olewane przez władze IT. Teraz ta idiotyczna segregacja i covidowe kłamstwa jak z ciężarówkami. Był taki okres w historii tego kraju, który można nazwać po imieniu i zaczyna się na f.... a jak widać historia zatacza koło. Może Bałkany się otworzą całkowicie, Skandynawia, Hiszpania, liczyłem jeszcze na Turcję chociaż wydaje się to mało realne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakonserwowany
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Informacyjnie, na Słowenii od tego miesiąca nie ma już winiet w postaci naklejki na szybę, wprowadzili elektroniczne tak jak na Węgrzech z numerem rejestracyjnym. Do kontroli używają tego samego systemu co do monitoringu boxa w autach powyżej 3.5 tony. Kiedyś na każdej stacji paliw można było kupić winietę, teraz nie wszystkie obsługują jeszcze nowy system. Kara za brak to 360 euri + koszt winietki, dars stoi kilkaset metrów za granicą i kontroluje. Żeby wejść gdzie kolwiek trzeba mieć paszport covidowy, nawet na niektórych stacjach paliw jest wymagany. Do wynajęcia roweru również niezbędny
![]()
![]() |
#5 | |
Łowcy z Łopola
![]() |
![]()
A propos Słowenii to od 21.02.2022 znieśli wszelkie ograniczenia wjazdowe - brak wymogu testów, szczepień.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |