|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#2 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Zatem kufry Vario odpadają raczej... tzn teraz to i tak żadnych nie planuję i nie wiem czy planować będę. Chodziło mi bardziej o to czy trzymać na moto czy pozbyć się mocowań pod vario, podobnie jak i płyty pod kufer bmw.
Odnośnie żartu NabrU (co wyraźnie zaznaczył - żart) to ja to doskonale rozumiem. LAt temu parę pracowałem w ścisłym centrum Warszawy i przechodząc pod szklanymi biurowcami napatrzyłem się na lśniące, czyściutkie, nowe GSy z 3ma kuframi alu, obwieszone jak choinka markowymi akcesoriami. I nie mówimy o gmolach czy osłonach cycków o których Brzeszczot wspomniał i które są istotne + zapewne wskazane. Nie raz też takowe maszyny widziałem próbujące przeciskać się w korkach. I naprawdę nie były to sprzęty wracające z jakiegoś wyjazdu tylko wyglądały jakby właśnie z salonu wyjechały. Zatem stereotyp się utrwalał. Na szczęście, widzę że jest to pewien odsetek, a nie reguła ![]() Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 22 godz 37 min 26 s
|
![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Consigliero
![]() ![]() ![]() Ciekawie podsumowane ![]() |
![]() |
![]() |