![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
Zobacz wyniki ankiety: Dlaczego nie jadę/jadę na zlot AT | |||
jadę na zlot |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 41.38% |
nie jedę, bo za daleko |
1 | 3.45% |
nie jadę, bo zla pogoda |
1 | 3.45% |
nie jadę, bo nie mam kasy |
1 | 3.45% |
nie jadę, bo mi rodzina nie pozwala |
4 | 13.79% |
nie jadę, bo mi praca nie pozwala |
3 | 10.34% |
nie jadę, bo motocykl mi się popsuł |
0 | 0% |
nie jadę, bo nie chcę |
0 | 0% |
nie jadę, bo nie lubię zlotów AT |
1 | 3.45% |
nie jadę, bo nie pasuje mi termin |
6 | 20.69% |
Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Gorzkie Pole/k.Poznania
Motocykl: xl883 Iron
![]() Online: 5 dni 8 godz 39 min 40 s
|
![]()
Rzeczywiscie zawsze"nasze" imprezy, w tym zakończenia i rozpoczęcia sezonu, były opisywane jako "afrykanskie" i sam tylko na takie zwracam uwagę. Jeżeli nie ma takiego dopisku to zwykle nawet nie otwieram wątku. Tak się przyjęło już od kilku lat.
Organizacja tak dużej imprezynie jest wcale łatwa, wiedza to szczególnie ci którzy już coś organizowali, zwlaszcze ze użytkowników forum przybywa, a co za tym idzie ilość spodziewanych uczestników tez byłaby duża. W Poznaniu nie raz planowalismy zrobienie imprezy, jednak zawsze czegoś zabrakło... a dziś sam niewiem czy odwazylbym się na robienie spotkania dla 200 czy wiecej osób. Obawiam się ze duże spotkania, ktorych kiedyś było wiele, odchodzą powoli w przeszłość, na rzecz mniejszych. A to czy w mniejszym gronie i nie tak oficjalne uważam raczej za plus. Ja osobiście już w jednym spotkaniu konczacym ten sezon brałem udział. W gronie samych czarnuchow z krwi i kości ![]() niebawem kolejne ![]() Pozdrawiam
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zakończenie Sezonu 2009 W Pyrlandii | chomik | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 203 | 10.11.2009 15:01 |
zakończenie sezonu | ablos78 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 14 | 18.09.2009 00:02 |