![]() |
|
Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2020
Miasto: Galway / Rybnik
Motocykl: Adventure Sport 1100 ES
![]() Online: 5 dni 23 godz 39 min 22 s
|
![]()
Jest coś takiego, zdecydowanie tańsze niż Touratech https://www.africa-twin-shop.com/en/...t_color-silver
A mnie potrzebne coś dla plecaka. Krótkie nóżki ma i przy założonych kufrach bocznych łydką napiera na zawias kufra co powoduje dyskomfort a po kilku dniach siniaka. Potrzebne podnóżki pasażera które były by wysunięte do przodu i ew lekko w górę. Jakby patrzeć na tarczę zegara to taka pozycja godziny 9 może 10 była by potrzebna. Ciężko coś znaleźć.. Ewentualnie jakby ktoś bawił się CNC i taki przegub umiał by zrobić... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2019
Miasto: WZ
Motocykl: SD09
Przebieg: 39999
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 21 godz 29 min 40 s
|
![]()
Dzięki za podpowiedzi.
Akcja na razie wstrzymana bo po prostu... zdjąłem gumy z oryginałów (ot żółtodziób na szosie wychowany :-)) i jest już dużo lepiej - przyczepniej, stabilnej, niżej i nawet jakby szerzej. Jak pojeżdżę trochę więcej na tych fabrycznych golasach to będę się zastanawiał. Co do prawdziwych ostrych Pivotów czy takich Scar EVO - mam obawę że w krytycznym momencie but będzie się wręcz zbyt dobrze trzymał i nie zdążę z podparciem...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Podniesienie dźwigni hamulca tylnego. | CzarnyEZG | Hamulce, kola, opony | 8 | 16.05.2018 20:01 |
Poszerzenie stopki hamulca | nabrU | Gadżety / wyposażenie | 2 | 14.03.2018 23:18 |