![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2018
Miasto: Ustroń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 5 godz 11 min 58 s
|
![]()
Aha, zaczyna się....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 59 min 20 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Jakby kto wybierał się do IT na narty, czy pizze to od dziś do końca roku na wjeździe potrzebny test antygen lub pcr . Objęci są wszyscy szczepieni i nie.
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2020
Miasto: Jelenia Góra
Motocykl: RD07a
![]() Online: 6 dni 10 godz 30 min 0
|
![]()
Z oficjalnych informacji: do wjazdu do CZ, AT potrzebny PCR (nie dotyczy tranzytu), do IT PCR ważny 48h lub antygenowy 24h...
Rzeczywistość: PL-CZ-DE-AT-IT: na granicach ani żywego ducha... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Protesty w Kazachstanie:
https://tvn24.pl/swiat/protesty-w-ka...enstwa-5548932 |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Granice PL SK H HR, tylko Chorwaci chcieli zaświadczenie o szczepieniu na pozostałych granicach nikogo. Z HR prom do Ancona i zaczęły się akcje. Testu nie miałem ponieważ przejeżdżając tranzytem przez IT takowy nie jest wymagany. Zadeklarowałem że celem podróży jest San Marino. Były groźby, prośby i nawet chwilowe zatrzymanie. Ale testu nie zrobiłem, co by danego słowa dotrzymać to w RSM byłem zatankować.
Mając na uwadze że euro kołchoz bierze za przykład IT, wszczepili ponad 80% obywateli, dziennie robią po 500/700 tys. zastrzyków. To pewnie tylko kwestia niedalekiej przyszłości że tak samo będzie w innych krajach. Żeby móc przebywać w przestrzeni publicznej i pójść do pracy dwie dawki i na ryju maski fp coś tam. Od dziś w IT żeby wejść do knajpy, teatru, kina, pociągu, autobusu, urzędu trzeba mieć trzecią dawkę. Osoby nie zaszczepione w wieku od 50 lat w górę mają 10 dni od dziś żeby zgłosić decyzję o nie poddaniu się szczepieniu i nie będą mogły opuścić miejsca zamieszkania. Dwa lata temu pisali „andra’ tutto bene” i śpiewali piosenki…… ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |