![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Czym to się różni od zwykłej LM? Wersja Baja?
![]() |
#2 | ||
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 20 godz 34 min 40 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
Szukałem u nich butów i ucieszyły mnie obniżki o 20 -22%. Okazało się, że nawet na największym portalu aukcyjnym jest taniej... A tak zawyżonych cen "pierwotnych" nie miał nikt. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Motocykl: xtz660 Ténére/XR650R
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 18 godz 8 min 49 s
|
![]()
Nie wiem. Niby cena zachęcająca ale to w zasadzie dominator z jeszcze gorszym dostępem do części "budy". Do tego jakby brzydko rzeźbiony. Kopkę i rozrusznik bardzo szanuję, mogę jeszcze doceniać felgi bezdentki. Ten egzemplarz wygląda na sztukę do całkowitej odbudowy. Niby fajne dla konesera majsterkowicza. Takie po odbudowie do popatrzenia ale do jazdy to już nie bardzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[Dla Afryki] Znalezione na Allegro, Ebay i innych | rambo | Wszystko dla Afryki | 3008 | 28.03.2025 08:45 |
Znalezione na allegro,ebay i innych... | HRABIA z Krosna | Wszystko dla Afryki | 29 | 21.01.2017 18:25 |
znalezione na EBAY | randal 76 | Wszystko dla Afryki | 3 | 11.08.2008 23:52 |