![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Wrocław
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 miesiące 6 dni 23 godz 32 min 34 s
|
![]()
Rrolek, Emek przepraszam, mój błąd. Niepotrzebne się uniosłem. Faktycznie w kolejnym poście autor pisze, że chce wysyłać moto a ja się zafiksowalem na wyjezdzie na kołach. W przypadku wysyłania moto macie pełna racje, do pyrkania na miejscu stary singiel to najrozsądniejsza opcja.
Ale dalej twierdze, że wzrost i waga kierownika ma znaczenie bo niektóre motocykle są za małe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Filozof napisał
"Ale dalej twierdze, że wzrost i waga kierownika ma znaczenie bo niektóre motocykle są za małe. " Na wzrost 180 - 200 cm 95 cm w siodle
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 14 godz 1 min 34 s
|
![]()
W sumie to bardzo indywidualna sprawa, jeden woli górki, drugi ogrodnika córki. Jeden gościu objechał świat na R1 i sie nie skarżył. Można starym tłukiem i można nowym GSem z milionem gadżetów. Zależy od zasobności portfela. Niektórzy lubią targać w błocie 250 kg , albo cisnąć 2 tys km asfaltem jednocylindrową 250 tką. Jeżeli czują się z tym dobrze, to uważam że nie ma co drążyć. Ale jeśli podejść do tego logicznie , to trzeba odpowiedzieć sobie na kilka podstawowych pytań. jakiego rodzaju to będzie wyprawa i po jakim terenie? no i jakie kierownik ma umiejętności. Złotego środka co prawda nie ma, ale najważniejsza jest przygoda przecież.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Długodystansowe wyprawowe opony | Mallory | Hamulce, kola, opony | 263 | 17.06.2019 10:38 |