![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 20 godz 34 min 40 s
|
![]()
Tak jak koledzy pisali: trzeba wziąć hotel, który zapewni Ci bezpieczne miejsce. A z tym nie ma najmniejszego problemu - nieraz parkujesz po prostu w holu hotelowym naprzeciwko recepcji
![]() Prawie każdy hotel, który odwiedzisz zgodzi się na coś takiego. Zwrócę Ci za to uwagę na inne, bardziej realne niebezpieczeństwo: jak parkujesz na ulicy (lub w każdym innym miejscu, gdzie jeżdżą/parkują samochody) trzeba wybrać takie miejsce, żeby parkujący/jadący motocyklami nie mieli możliwości przestawić Twojego sprzętu. Mnie w Maroku samochód przestawił Harleya o kilka centymetrów. Szczęście, że do tyłu, bo stopka się nie złożyła i finalnie obyło się bez szkód. Warto zatem w dużych miastach parkować we wnęce w murze, między betonowymi kwietnikami, na chodniku, na który samochód nie jest w stanie wjechać, itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 17 godz 59 min 52 s
|
![]()
Mi się dobrze rezerwuje przez booking. Zaznacz opcje z parkingiem, dodatkowo napisać maila z zapytaniem o parking dla motocykla.
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 8 godz 11 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2021
Miasto: Świat równoległy
Motocykl: Wrublin 300KM
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 9 godz 32 min 12 s
|
![]()
Nie motór, tylko samochód.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
3 tygodnie w Maroku | Neno | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 01.08.2014 15:13 |
Parking w Maroku | catmood | Przygotowania do wyjazdów | 1 | 17.04.2014 08:25 |
Hotele, hoteliki, pokoje, miejsce do spania | zbyszek | Kwestie różne, ale podróżne. | 7 | 03.01.2013 10:15 |