![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2020
Miasto: Wawa
Motocykl: Africa AS 1100DCT
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 14 godz 14 min 6 s
|
![]()
Jest dodatkowy włącznik na kierownicę. Myslałem o oryginałach, ale proces ich włączanie skutecznie mnie od tego pomysłu odepchął.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Lampy o które pytasz nie mają homologacji.
Osłony które są do nich odpadają same od drgań przejechałem 700km odpadła jedna, przejechałem drugie 700 odpadła druga. Czekam jak odpadną lampy, bo plastikowe mocowania są badziewiaste i szczerze, myślałem, że odpadną lampy a tu odpadły metalowe osłony. Świecą ok, ale jakość wykonania, mocowania etc to tragedia. Dodam, że te, które kupowałem były najdroższe i niby najlepsze spośród tych z Allegro. Był już wątek o nich.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dodatkowe halogeny Africa Twin crf 1100- jak włączyć? | paweldebkideb8 | Gadżety / wyposażenie | 32 | 28.03.2025 22:38 |
Dodatkowe oświetlenie LED | ZYGZAKGARAGE | Gadżety / wyposażenie | 14 | 15.11.2019 21:49 |
Dodatkowe oświetlenie | Lakrua | Gadżety / wyposażenie | 2 | 12.10.2018 18:03 |
Dodatkowe światła | Bies13 | Wszystko dla Afryki | 5 | 14.11.2010 20:37 |
Dodatkowe paliwo | endurance | Wszystko dla Afryki | 8 | 21.02.2010 09:40 |