![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Opolskie
Motocykl: KTM 1190R
![]() Online: 2 dni 22 godz 37 min 40 s
|
![]() Cytat:
Przykładowe: https://www.aliexpress.com/item/1005001425769050.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() To jest dobre: "Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwe zdjęcia, Nie wahaj się z nami skontaktować." W komentarzach u innych sprzedawców widać fotki otrzymanych rękawic i tam napis już jest. Nie oceniam, sam kiedyś je sobie zamówiłem po wcześniejszym obejrzeniu oryginałów w sklepie - w mojej ocenie to ten sam produkt, a oglądałem je w salonie hondy, więc chyba(?) mieli oryginały. Sprzedałem, bo były za małe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Miasto: Rzeszów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 1 godz 16 min 17 s
|
![]() Cytat:
Oczywiście bazując na opiniach kolegów w tym wątku celuję w rozmiar jeden wyżej niż normalnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Daj znać co tam ci wysłali na tych zdjęciach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
Mam niezbyt duże łapsko, obwód 23cm, typowo noszę 9-tki. Te Sandy od chińczyków wziąłem XL i jest akurat, nieco tylko ciasne w nadgarstku przy wkładaniu. Jakościowo spoko, nie do odróżnienia od oryginału. Po jeździe w ulewnym deszczu zawsze mam zabarwione dłonie na fioletowo. Po 20k km zaczął się pruć palec wskazujący, od operowania pilotem kamery. Chciałem spróbować naprawić na gwarancji ale chińczyk zaczął pytać czy nie mogę zanieść do krawca więc w sumie odpuściłem i jeżdżę aż się skończą. W tej cenie brałbym ponownie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
ciuchy revit | TOFAKT | Ciuch Afrykańczyka | 39 | 04.10.2015 10:51 |