![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#20 | |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 11 godz 19 min 53 s
|
![]() Cytat:
![]() Podtrzymuje swoje zdanie na temat Tkc. Dla mnie ta opona jest słaba. Tam gdzie się zaczyna Mt21, tam Tkc się kończy (mam na myśli boki, nie szosę). Pomijam zużycie. Dobra opona ma mi zapewnić trakcje, a nie długowieczność. I jest to tylko moje zdanie i nie chodzi tu o przepychanki, czy o udowadnianie sobie, czy komuś. W moim mniemaniu, jeśli opona zadowala mnie w 80% na szutrach, podjazdach i zjazdach, to jeśli zadowoli mnie na dojazdówce po czarnym w 20% to sukces i nie mam prawa wymagać od niej więcej. Kostkę zakładam z nastawieniem na luźne nawierzchnie, nie na czarne. Kostka na czarne to ZŁO! Nie ma co się czarować. Żadna kostka nie da tyle na szutrze, co na szosie. Powodzenia w szukaniu złotego środka. Zdrów. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zestaw do demontażu opon | tadelo | Wszystko dla Afryki | 40 | 18.06.2012 22:28 |