|
![]() |
#1 | ||
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
Też o tym co piszesz przez chwilę myśleliśmy, nawet przed Covidem jeszcze, ale ja chyba miałbym problem z usiedzeniem w jednym miejscu dłużej niż kilka miesięcy. Z drugiej strony siedzę na dupie już niemal rok i jakoś jeszcze żyję, choć to chyba ten zbliżający się cel daje mi spokój ducha i szczęście, bo wcześniej czy później, wiem, że ruszę "w trasę"!
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2019
Miasto: Jarocin
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 4 godz 41 min 14 s
|
![]()
Tunezja ma ten plus że jest chyba najbardziej laickim krajem wśród krajów islamskich. Przebywaliśmy co prawda w okolicach Dżerby, ale bez najmniejszych problemów i strachu zapuszczaliśmy się poza tereny turystyczne. Gdy Szalona zgubiła w taksówce telefon, ten "znalazł się" po 2 godzinach. Przy czym taksówki są tam tak masowym środkiem transportu że na drogach jest wprost żółto od nich.
Maroko hmmmm to już inna bajka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
No i mam odpowiedż dlaczego tylu gratów się pozbywasz. Powodzenia lub inaczej zdrowia .
![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: okolice Warszawy
Motocykl: CRF250L * T7
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 7 min 13 s
|
![]()
Neno, bardzo fajne zdjęcia i filmy, mocno kibicuję Waszemu nowemu projektowi.
W samochodzie, który budujesz, masz już izolację termiczną i solary ? Jak masz to nie mam nic do powiedzenia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 19 godz 22 min 30 s
|
![]()
Pięknie się zaczyna, ten wątek śledzimy razem z żoną
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Powodzenia na nowej drodze życia.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
IV Nasze Wyprawy Motocyklowe | Głazio | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 36 | 04.03.2014 23:17 |
III Nasze Wyprawy Motocyklowe | Głazio | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 17 | 24.02.2013 23:54 |