![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Mam prośbę o zweryfikowanie kosztów, czy dobrze kalkuluję.
Wynajęcie domku na 4 osoby przeciętnie 580 PLN za noc (bez pościeli, prysznic poza domkiem). LPG: 9 NOK Obiad na miejscu ok 120 PLN (bez szału) za osobę. Czy są bilety wstępu do parków narodowych, "cudów natury"? Na Islandii za free, ale nie wiem, czy tu coś odkładać. Gdyby unikać płatnych autostrad, promów i jechać bokami to zakładam, że niektórych nieuniknę. Czy mniej więcej 1000 pln to za dużo/za mało (da się oszacować)? fajek nie zabiorę na handel chyba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 11 godz 19 min 53 s
|
![]() Cytat:
![]() Odnośnie przekraczania prędkości, nie chodzi o świadome łamanie ograniczeń, często te ograniczenia są tak rozciągnięte, że dawno zapomnisz ile obowiązuje na danym odcinku, łatwo stracić orientację ile można jechać... może ja jestem mało ogarnięty ale gdyby nie garmin z wskazaniami byłoby ciężko bo krajobraz skutecznie odwraca uwagę. Ilość odcinkowych pomiarów jest b.duża i ikonka dwóch fotoradarów często gościła na navi...... Motocyklem jest o tyle fajnie, że oprócz promów jest gratis za płatne odcinki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Beskidy
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 5 dni 15 godz 9 min 37 s
|
![]()
Zależy gdzie się stołujesz
![]() ![]() Fajnie wyszukuje restauracje i knajpy wujek google i jeśli obok nazwy na liście zobaczysz symbol $$ to znaczy, że jest godnie ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Skandynawia lipiec | DyzioM69 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 33 | 25.07.2016 22:02 |
Skandynawia przepisy | jorge | Przygotowania do wyjazdów | 28 | 17.06.2015 10:54 |
Skandynawia - lipiec 2011 | TDM900 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 31.03.2011 13:17 |
czy warto skandynawia?? | BartekBBI | Przygotowania do wyjazdów | 11 | 05.04.2009 13:48 |