![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Hehe a ja pamietam że zlocie w Białym dostaleś odp. na temat tego przelotu i zwiększonego poboru oleju przez to, czemu tak jest i co zrobic zeby nie było
![]() Termistor od Daewoo działa ale nie zerojedynkowo...tzn. potrafią sie czasem żarzyć kontrolki przy pełnym baku. Niedługo mam w planie ogarnąć ten przycisk do pompowania paliwa po dłuższym postoju to się podziele schematem. Strzelanie temat rzeka...zobacz czy guma wchodzaca do gaziorów nie ma nieszczelności....jest gdzies na forum jak to sprawdzić psikając propano-butanem w okolice gaziorów i patrzeć czy obroty wtedy się zmieniają... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
Czujnik sprzęgła zmienić U mnie strzelanie zażegnane po wymianie air-cutów na nowy komplet Tourmaxa dają dwa komplety sprężynek założyłem te miększe ale wydech zmieniłem wcześniej na oryginalny.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kazachstan - kilka pytań... | chemik | Kwestie różne, ale podróżne. | 5 | 13.09.2016 11:36 |
kilka pytań o słowackim raju | arturro2622 | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 03.02.2013 16:12 |
Praga we dwoje pytan kilka | Wojak | Przygotowania do wyjazdów | 21 | 25.04.2012 17:44 |
Kilka pytań - Maroko | Pawel_z_Jasla | Przygotowania do wyjazdów | 9 | 24.12.2011 08:21 |
Gaźniki RD 03 - kilka pytań | Babel | Uklad paliwowy i wydechowy | 7 | 09.09.2010 04:25 |