|
![]() |
#1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Na który rok?😉
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2015
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Lublin Autobus
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 12 godz 52 min 56 s
|
![]()
Kalendarz na zamówienie.
Może być z 1934-tego np. Adekwatnie do czasu miast wypasionego 4x4, będzie na danym zdjęciu pierwoprachodziej pamirskawo trakta. Ty ukryty zaś w jestestwie Twojego dziadka. Tak, że ten... Nie jest to tania impreza. Morsy.jpg Na zdjęciu powyżej jeden z onomatopejotycznych obrazów pt.: Marzenie. Muzycznie obraz ten może oddać Kaprys Arabski Tarregi tudzież bliższa sercu Ballada o przyjacielu: ElDycja: w temacie obrazka jeszcze. Uruchomiłem w końcu program RODOtwarzowy. Tak z pierwszym pożegnaniem lata. Zaraz wybuchnie IIWŚ i dzieci pójdą do szkoły (albo raczej odwrotnie). Tymczasem koledzy owinięci programem RODO cały czas widzą północ tam, gdzie jest wschód. Qpie qpki. Ostatnio edytowane przez El Komendante : 28.08.2020 o 09:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Lublin przyjął oficjalnie dzisiaj tytuł: Bronco Svetobeżnik Turbo Bus.
Szuka się wykonawcy logo. Jednego znam ale nie chcę już jego artystycznego ducha nadwyrężać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Czyżby artystów na forum FAT niedostatek jakiś...?
Dom zbudujesz a logo nic chu chu...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 8 godz 21 min 28 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Namówiony coś poczynię w temacie, z innej nieco perspektywy niż kolegi Wąskiego
![]() Relację dedykuję wszystkim moim współtowarzyszom tej niesamowitej wycieczki. Wszyscy byli potrzebni. Szczególnie poświęcam - Fazikowi i Redzikowi, bo... to gagatki z tego forum;D. Z Fazikiem śmigamy do Czech a z Redzikiem po półwyspie Helskim i okolicach. Brakuje mi ich obecnie bardzo... ![]() Można z tymi typami hucuły kraść. Tymczasem male wprowadzenie do tematu historycznie. Z czasem rozwinę udział pomijanego Grąbczewskiego w tej "fikcyjnej" zabawie zwanej Wielką Grą. Dziwnie w artykule nazywa się szpiegów ale w mojej wersji pojawi się ich kilku. Max Cegielski, który przed zespołem Adama Pleskaczyńskiego wydrukował "Wielkiego Gracza. Ze Żmudzi na Dach Świata" - bardzo temat upraszczając, z osobliwą narracją. Powołuje się na szereg źródeł ale to tak jak by pisać o wydarzeniach z perspektywy jednej, słusznej partii. Oczywista mu tego nie odbieram. Dość powiedzieć, że... nie czytałem ![]() Ale przeczytam i ostatecznie się wypowiem ![]() Do Jagielskiego (Modlitwa o deszcz), to kamień milowy dzieli pana Maksa. Zachęcam do przeczytania Turnieju cieni Cherezińskiej raz jeszcze. Co prawda Grąbczewskiego nie było jeszcze na planecie ale autorka w bardzo przystępny (zbeletryzowana forma) przybliża nam początki etapu Wielkiej Gry - silnymi, polskimi akcentami. Dobra kniga na początek zainteresowanych wstępnie tematem zawodników. Tymczasem artykuł, który przybliża obraz całości. W niej niedoceniany Grąbczewski odegra istotną (moim zdaniem) rolę. https://pl.qaz.wiki/wiki/The_Great_Game |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
20-22.07 Rajd szlakiem VI Wileńskiej Brygady AK | Barył | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 12.07.2012 22:54 |
UKRAINA 16,17,18 września szlakiem szuter party | korba | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 19.09.2011 16:53 |
Rajd Szlakiem gen. Andersa | zbyszek_africa | Trochę dalej | 92 | 27.03.2011 00:00 |
Ukraina - misja i rajd szlakiem polskich zamków | diverek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 22 | 17.04.2010 22:08 |