Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Szpej turystyczny - Produkty i Porady

Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06.08.2020, 11:33   #1
CeloFan

CeloFan's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: brak
Galeria: Zdjęcia
CeloFan jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 18 godz 51 min 54 s
Domyślnie

Wiem o czym piszesz Założę się jednak, że te 41 godzin materiału nigdy nie zostanie obejrzana w całości Trzeba więc sobie zadać pytanie: Nagrywam bo tak, czy nagrywam bo chcę później materiał wykorzystać.
O "nagrywaniu dla bezpieczeństwa" nie piszę bo to przechodzi moje pojęcie i nie ma wiele wspólnego z nagrywaniem video podczas wypadów.

"Nagrywamy 60 zeby nie bylo galarety na filmie"
Galaretę to chyba słaba stabilizacja robi?

No i ostatnie. Nie potrzeba superMACa. Wystarczy coś co ma kilkanaście cali i USB 3.0 i może być nawet stare i tanie Tak sądzę.
CF
Stary 06.08.2020, 12:33   #2
Jarek_MTB

Jarek_MTB's Avatar

Miasto: Łódź
Motocykl: YAMAHA TENERE 700
Jarek_MTB jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 23 godz 2 min 20 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał CeloFan Zobacz post

Wiem o czym piszesz Założę się jednak, że te 41 godzin materiału nigdy nie zostanie obejrzana w całości Trzeba więc sobie zadać pytanie: Nagrywam bo tak, czy nagrywam bo chcę później materiał wykorzystać.
O "nagrywaniu dla bezpieczeństwa" nie piszę bo to przechodzi moje pojęcie i nie ma wiele wspólnego z nagrywaniem video podczas wypadów.

"Nagrywamy 60 zeby nie bylo galarety na filmie"
Galaretę to chyba słaba stabilizacja robi?

No i ostatnie. Nie potrzeba superMACa. Wystarczy coś co ma kilkanaście cali i USB 3.0 i może być nawet stare i tanie Tak sądzę.
CF
Ogladalem fimiki kogos kto zajmuje sie posprodukcja materialu z kamer i pokazywal roznice i zalecenie jest 60 klatek. przy 30 obraz jest zawsze gorszy. Stabilizacja to moja glowa.

Nie chce kupowac całego komputera zeby iles razy przerzucic dane z karty na dysk, ma byc male i dzialac i wazyc nic. Powerbank i tel i tak mamy przy sobie a dysk rowniez wazy tyle co nic.
Jarek_MTB jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania