|
![]() |
#1 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 23 godz 13 min 6 s
|
![]()
Mostów ci u nas dostatek to i ten możemy oddać za odpowiednią kasę którą przejmiemy na znak zwycięstwa nad covidem. Zrobiłem krótki wypad, tym razem KTM, a co mam sobie żałować. Pretekstem było odebranie blokad do drzwi, nie przewidziałem tylko ciężaru, ponad 10 kg a plecak malutki. Najpierw próbowałem skrótem offem , w końcu marka zobowiązuje, ale drogę powrotną już on roadem. Starałem się utrzymać równe tempo ale dwa momenty były krytyczne, jazda poboczem drogi 73 i jazda po wale wiślanym kompletnie do tego celu nieprzystosowanym
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 23 godz 13 min 6 s
|
![]()
Dawno temu jechałem na wieś jak zwykle bokami i trafiłem na piękną drogę. W pewnym momencie był piękny widok z góry na pobliski Pińczów. Dopiero niedawno, odnaleźliśmy to miejsce ponownie. Jest ono równolegle do naszej standardowej drogi przez Kozubów i Sypów, to tam gdzie Marianów 2 można zobaczyć. Tym razem zwróciliśmy uwagę na wioskę Stradów a położenie Woli Chrobeskiej to tak jakbyśmy się nagle znaleźli w jakiś tajemniczym szwarcwaldzie. Obszar jest nieduży i dziś mamy zamiar poświęcić mu krótką chwilę w drodze powrotnej do domu. Może nawet jakieś zdjęcie zrobię, to niestety coraz rzadziej mi się zdarza.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |