![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Łęczyca
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 21 min 59 s
|
![]()
Jestem ciekaw jak sie takie brody przejeżdża. Jeszcze takiej przygody nie miałem. Czy tam jest piasek, kamienie czy inne podłoże? Jak to mniej wiecej głeboko? Czy trzeba najpierw pieszo sprawdzic jakie dno?
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 1 tydzień 52 min 35 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
Kup aktualna mape Bieszczadow i bedziesz miał dokładnie oznaczone, ktorymi trasami mozesz, a ktorymi nie. Najlepsze sa mapy Krukara. Motor, poza tym robi wiecej halasu i jest wieksze cisnienie w rejonie rezerwatow, a dwa takie masz "po drodze". Wiekszosc "polecanych" tu (nie idzie tylko o czosnka ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Elwood : 03.08.2009 o 13:34 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Miejscówka w Bieszczadach | Lukasz | Przygotowania do wyjazdów | 15 | 16.08.2011 10:53 |
Co i gdzie warto w Bieszczadach | Patiomkin | Przygotowania do wyjazdów | 41 | 21.03.2011 19:51 |
Ciekawe miejscówki W Bieszczadach | JarekAT | Przygotowania do wyjazdów | 20 | 06.08.2009 00:36 |