![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
ja mam doświadczenie z telenavi na moto takie, że jak poświeci lampa to nie masz ani tele ani navi - procek wyłącza wszystko z powodu przegrzania całości i nie trzeba wiele aby to nastąpiło. oczywiście bądź pewien, ze nastąpi przed ważnym skrętem...
chyba, że trzymasz telendon w kieszeni a w uszach masz słuchawki ale do tego wystarczy jakikolwiek telefon, niekoniecznie pancerny. m
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]()
No i ten sklep wygląda podejrzanie
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 8 godz 11 s
|
![]() Cytat:
Jaki to telefon tak Ci sie grzal. Mi tylko az udalo sie na plazy zagrzac starego Soniaka SP. Do nawigacji warto miec po prostu drugi telefon z udostpnionym netem w razie nawigowania na google lub przesylania zasysania trackow. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
w aucie na podszybiu po 10-15 minutach zdycha wszystko - Samsung Active Tab - moj roboczy telefonotablet, IP 6s, IP SE. W aucie, a sporo jeżdżę, nie używam nic innego jak tablet lub telefon. NIemniej na moto pozostaję przy starej, wiernej 60CSx i ... Larku pierwszej generacji ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 19:21 |