|
![]() |
#1 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 22 godz 43 min 29 s
|
![]()
Wczoraj po krótkiej wizycie w Krakowie, ruch wraca do miasta, choć jest problem z jego jakością.
Nie cieszę się też z ponownego otwarcia kabaretu w sąsiedniej kamienicy, kabaretu czyli normalnego gogoła. Można mieć tylko nadzieję że ten biznes nie przetrwa, choć z drugiej strony patrząc, dlaczego miałby upaść. W drodze powrotnej na wieś zmieniłem rutynową trasę, tym razem skróciłem drogę przez wioskę Kolosy. Z drogi głównej jedzie się w kierunku Nidy, tablica informuje o zborze ariańskim. Już go kiedyś oglądaliśmy, jedynym ciekawym elementem jest herb szreniawa na ścianie budynku. W centrum miejscowości znajduje się opuszczony zakład który mnie zaintrygował, gorzelnia czy cukrownia, jak się okazało była to cegielnia. https://goo.gl/photos/nE3iYzSLDYzsE1n89 CB500x bez problemu zrobi przebieg 500 km na zbiorniku, wczoraj przy 400 km włączyła się rezerwa, średnie spalanie w granicach 3,3 czyli spaliła jakieś 13,2 a w zbiorniku powinno być 17,5 litra. To 3,3 to najwyższa zauważona średnia wczoraj było 3,1 , tak że bez problemu powinno zostać jeszcze około 4 litrów. Mam zamiar to przetestować , pozwolę dojść rezerwie do wartości 3,5 litra ale wezmę sobie na wszelki wypadek 2 litry benzyny na zapas.Myślę że rezerwa to około 4 litrów w moim przypadku.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 22 godz 43 min 29 s
|
![]()
Kontynuując test spalania, zużyłem 2 litry przejeżdżając 64 km, trochę się umęczyłem w lesie robiąc sobie mini przeprawówkę, dobrze że CB500x jest lekkie i niskie. ścieżka wzdłuż wału wiślanego była fajna
018E6C0B-E915-4D10-83D7-7F567BFF7A00.jpg E8C3BFDD-68DB-48C3-9B33-A2E965D6DA65.jpg 966A6776-4DFC-4970-AA91-D2244AE67B0D.jpg 90BFC52F-78B2-4A08-B997-0E96BBDFA315.jpg Przed wyjazdem umyłem sobie motocykl, po przyjeździe musiałem to zrobić ponownie. Na szczęście krzaczory i gałęzie nie zrobiły szkód, ale przydała się osłona pod silnikiem a na latach powinny być przy takiej jeździe tzw skarpety.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |