![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]()
Tyle lat, a temat żywy
![]() Cytat:
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Tomaj
![]() |
![]() Cytat:
Byłem, ruszałem tak jak piszesz - luzu brak, jedynie w osi X delikatny --------------------------------------------------------------------------------------- A najlepsze jest to, że pojechałem wczoraj po pokrywkę od akumulatora, długo szukaną, wrście znalezioną i zakupioną......a jak wracałem to jakąś zarazę moja chwyciła chyba. Na wolnych obrotach zaczęła falować (nigdy tego nie miałem), jak ją przeciągłem kilka kilometrów między 140-150 km/h, to nie schodzi na wolnych do 1300 obr/min (takie ustawiłem i tak trzymała) , tylko 1600-1700 i faluje.....chyba będę musiał na weekend gaziory wywalić i poszukać przyczyny..... Ostatnio edytowane przez ziutek2002 : 04.06.2020 o 08:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wymiar ośki koła przedniego | endumazi | Wszystko dla Afryki | 3 | 22.02.2012 21:51 |