![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Co do samego zamka to w Big Zip Ortlieba mam taki suwak. Dołączają specjalny smar, który pewnie też masz w zestawie. Ten zamek niestety nie działa doskonale a do tego u mnie po czasie są już z nim problemy. Nie zanotowałem problemów ze szczelnością.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Helvetia (BL)
Motocykl: CRF1000L, H701 E, betinka 300RE, Tryplak 765
Przebieg: 43kkm +
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 40 min 14 s
|
![]() Cytat:
- Jedna torba jest. - Szybko dostać się, do aparatu mogę. - Wątek tank-baga pojawił się w kontekście wygody sięgnięcia po aparat i dodatkowo ukrycia korka od dodatkowego zbiornika na 701, pod nim. Dwie torby, trzeba by spiąć, żeby można było zarzucić na plecy. Jakoś tego nie widzę ... I ja mam obawy co do trwałości. Zobaczymy! Smaru nie dostałem. Posmarowałem silikonowym w sprayu, co poprawiło znacznie pracę zamka. Ostatnio edytowane przez zylek : 29.05.2020 o 20:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
„Łicz beter, mister?” – XRV, XTZ i 406 po Turcji. [2010] | Beddie | Trochę dalej | 161 | 11.04.2013 13:21 |