![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Miasto: Grudziądz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 1 godz 28 min 19 s
|
![]()
Ze mną coś nie tak, dalej nic nie wiem. Może ktoś ma pomysł na coś innego: kurtka turystyczna ( długa) do 2.4 zł, laminat, najlepiej jasna/szara. Wiem wiem klim, rukka
- nie ta cena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
RST Adventure jakiś najnowszy model. Będziesz zadowolony.
Broń boże nie pchaj się w kurtkę z wszytą na stałe membraną - latem zginiesz albo będziesz dokupował letnia kurtkę. Tyle tylko na plus że nic się nie przesuwa i generalnie wygodne to jest. Ale to koniec zalet. Z tą Modeka jest też tak że.. Ja jestem mało wymagający chyba. Ludzie szyby zmieniają bo im wieje, ciuchy przemakają a ja jeżdżę w różnych warunkach i wiele się nie przejmuje. Ze membraną puści mocniejszy deszcz to nic takiego, wożę kondona do tego. Także mogę być nieobiektywny. Inaczej niż z motocyklami, miałem ich kilkanaście i mam próbę porównawcza co dla mnie jest dobre a co nie. Pozdrawiam Zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
Rukka Cosmic (laminat Goretex Pro): - rozmiar 50, - wiek 5 lat ale stan idealny - cena 300 GBP (czyli jakies 1550PLN) BMW Enduroguard (laminat) - rozmiar 52, - wiek 16 miesięcy - cena 430 GBP ( coś koło 2200PLN) Klim Badlands (laminat Goretex Pro) - rozmiar L, - wiek 3 lata - cena 450 GBP (coś koło 2330 PLN) |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 1 godz 3 min 28 s
|
![]() Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kurtka MODEKA | lungo1 | Ciuch Afrykańczyka | 27 | 30.05.2009 18:52 |