![]() |
#3 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 33 s
|
![]()
Dokładnie na tej samej zasadzie wymyśliliśmy sobie z kolegą wyjazd nad polskie morze.
Tylko wtedy jechaliśmy we dwóch na czerwonej Jawie 350 Lux. Kolega miał prawo jazdy i mógł poruszać się motocyklem bodaj do 150 cm3. Na pewno bez pasażera. Ograniczenie wynikające ze zrobienia Prawa Jazdy w wieku 16 lat. Okłamaliśmy rodziców, że jedziemy z Wrocławia do Międzyrzecza. Bo tylko na tyle nam pozwolili. A my rura nad morze, do Mielna. Jaka to była jazda ![]() Pamiętam, jak na jednym z postojów koledze wydawało się, że cylindry chyba są za gorące i chciał je polewać wodą ![]() Na szczęście widzący to kierowca chyba ciężarówki odwiódł go od tego pomysłu. ![]() Po tym pobycie nad morzem już wiedziałem, że muszę mieć motocykl. Dokładnie ta Jawa, którą byliśmy nad morzem, później (po przeróbkach) była moja ![]()
Wreszcie mam swój kawałek szczęścia w całym tym gównie dookoła ![]() Ostatnio edytowane przez Novy : 20.04.2020 o 07:03 Powód: Kilka słów :) |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Morze | fraradek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 20.08.2013 18:34 |
Morze Czarne lipiec/sierpien | Janusz | Umawianie i propozycje wyjazdów | 70 | 06.06.2012 09:49 |