|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 16 min 20 s
|
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy sterownie jest najbardziej intuicyjne. Ja się go dość szybko nauczyłem. W pierwszym tygodniu użytkowania miałem opanowane. Zauważyłem jedynie, że halogenów nie włączam i nie wyłączam co 15 sekund więc fakt iż wymaga to wejścia w menu i wyboru którą z 4 rzeczy chcesz akurat włączyć nie jest dla mnie dramatem. Jeśli miałbym się realnie czepiać to czepiałbym się np prędkości działania tabletu. Uważam, że w obecnych czasach powinno być dużo szybciej i płynniej. Druga rzeczą, której można się czepnąć to brak jakiegoś sensownego opóźnienia dla działania trybu dzień/noc na tablecie. Jak jest zmierzch to czasem zmienia raz po raz z jednego na drugi. Ale to są realne uwagi kogoś kto tym sprzętem zaczął jeździć a nie wyłącznie widział go w internecie. Jak przyjdzie pogoda i wypuszczą nas z domów to mam nadzieję przyjdą realne uwagi odnośnie jak się tym np jeździ w trochę bardziej wymagającym terenie i czy te wszystkie tryby mają czy nie mają sensu. Ostatnio edytowane przez 44FG : 18.04.2020 o 21:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rosja w 2020 bez wizy | zz44 | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 16.12.2018 22:42 |
Yamaha TTR600 vs Honda XR600R vs Honda XR650R | Wolo | Inne - dyskusja ogólna | 84 | 06.02.2018 10:38 |