Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Szpej turystyczny - Produkty i Porady > GPS > Hardware

Hardware Opisy sprzętu, porady dotyczące wyboru...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.04.2020, 22:34   #10
StrzeLuk
Africa on the Road

StrzeLuk's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 400
StrzeLuk jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 4 dni 22 godz 36 min 44 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał wooocash Zobacz post
Dla mnie największy problem telefonów to przegrzewanie się w czasie jazdy i ładowania w pełnym słońcu. Testowałem kilka różnych pancernych modeli(od tanich chińczyków po obrzydliwie drogie Caty) i każdy z nich miał problem z temperaturą i to nie tylko na Sycylii czy w Turcji ale nawet w Ukraińskich czy Rumuńskich górach.
A to ciekawe. Ja nigdy tego problemu nie miałem. Na kilku urządzeniach i to standardowych (iPhone 6s, Moto Z2, Samsung S9, Moto One). Fakt były gorące podczas pracy i ładowania ale w żaden sposób to się nie odbijało na działaniu.

Cytat:
Napisał wooocash Zobacz post
Garmin mocno przesadza z cenami i spora część ceny to % za logo. Jeżdżę z 595 którą kupiłem w jakiejś promocji za 1600zł i gdybym miał dać za ten model 2100zł to musiał bym to mocno przemyśleć. 595 ma tyle samo wad co zalet, nie wiem na ile XT jest lepszy i co zostało w nim poprawione. Papier mówi, że ma większy ekran, WiFi i szybkie przełączanie map...
No właśnie. Ja nie twierdzę, że Garmin to złe urządzenie. Jakby kosztował w przedziale 1 - 1,5k PLN to pewnie bym od razu kupił. XT kosztuje prawie 2,2k PLN i to jest dla mnie wartość zaporowa. Może jakbym pojeździł z nim to bym zmienił zdanie...

Łukasz | https://www.facebook.com/africaonroad
StrzeLuk jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Tags
garmin , zumo

Zasady Postowania