![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Gwarancja w takich premium rzeczach i tak dużo mi nie mówi. Z jednej strony oznacza to, że producent jest pewny swojego produktu, ale z drugiej strony jeśli ktoś sprzedaje coś z marżą 1000-2000% to może dać gwarancję nawet na 10 lat. Większość ludzi zgubi dowód zakupu, kilku się powie że to z winy użytkownika się popsuło a kilka się naprawi.
Ja też bym nie kupił tank baga za 1k ... taka torba to byłoby 12% wartości mojego ex-motocykla RD07 ![]() Do XR400 nie pasował taki gigant i kupiłem inny, mniejszy (Canyon Enduro tank bag) za 210zł. Też jest ok, zero problemów. Z tankbaga za 1k pewnie też byłbym zadowolony, bo czemu nie? Tylko pytanie, czy warto tyle wydawać na akcesoria? No, chyba, że ktoś ma firmę i wrzuca sobie takie rzeczy w koszta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Lublin
Motocykl: ATAS 1000 '18
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 7 godz 12 min 0
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Dario : 05.04.2020 o 10:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]()
Nie sądzicie że dyskusja jest kapkę bezprzedmiotowa? Jak praktycznie każda o pieniądzach w kontekście kosztów i dochodu? Dla jednego ten tysiąc to znaczący kawałek miesięcznych dochodów, dla drugiego jedno zlecenie zrobione w dwie godziny. Albo i mniej.
Możemy mnożyć przykłady z własnych doświadczeń czy znajomych ale nie zmieni to końcowego wniosku - każdy zakup jest wypadkową wielu czynników, indywidualnych dla każdego z nas. Uogólnianie nie ma najmniejszego sensu. A produktów o których jest wątek na oczy na żywo nie widziałem. Jak pewnie większość z nas. Co nie znaczy że bym nie pooglądał ![]()
![]() |
#4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Sakwy Enduristan lub inne bezstelażowe? | mygosia | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 24 | 26.07.2023 17:34 |
Enduristan prośba o opinie | Onufry22 | Wszystko dla Afryki | 2 | 23.08.2019 17:17 |