![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
A potem wszyscy i tak kupią u psujących rynek allegrowiczów
![]()
![]() |
#2 |
Motocykl: RD07a
![]() Online: 12 godz 42 min 27 s
|
![]()
Wietshny nie przesadzaj, rynek psują panowie z marżą 40 % którym sie nie chce wystawić aukcji na allegro.
Ostatnio jak kupowałem rollki miałem przyjemność z takim Panem, co mi wmawiał, że jemu się nie opłaca sprzedawać z niską marżą bo on sprzedaje 2 - 3 pary jednego modelu rocznie i marudził na allegro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
No dobra namiot kupiony
![]() Stanęło więc na Hannah Troll 230. Pojechałem najpierw na Kaliską (BTW mają tam fajny sklep z mapami). Na ścianie wisiał rozłożony zwykły Troll i mogłem sobie obejrzeć jak jest skonstruowany i myślę że szybko go można rozłożyć mimo że ma stelaż wewnętrzny bo ma fajne patenty ... Jednak zwykły Troll byłby dla mnie za mały więc chciałem wziąć tą wersję przedłużaną - 230 cm ![]() W Sherpie na Żelaznej nie mają tego namiotu więc pojechałem na róg Batorego i Niepodległości. Tam bez żadnej dyskusji dostałem 10 % rabatu więc kupiłem namiot i matę u nich ![]() BTW jeśli chodzi o ceny na allegro to w tej chwili wszystkie Trolle 230 są w cenie katalogowej więc okazuje się że czasami taniej można coś kupić w sklepie tradycyjnym ...
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Motocykl: Yamaha TDM 850 4TX
![]() Online: 3 dni 9 godz 19 min 46 s
|
![]()
![]() |
#5 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
dzięki
![]()
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Tarczyn/Wawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 dni 1 godz 32 min 18 s
|
![]() Cytat:
Pzdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Odświeżam wątek bo kupuję wiatę - pytanie ile kg średnio mają Wasze mobilhomy ? W Decathlonie są jakieś "ultra" w zestawie innych "ultra" grató. Namiot waży coś ok 2 kg., ale z TU cytowanych wychodzi waga ok. 3,6 - 4 kg - co przy dodaniu innych pakunków miewa znaczenie
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Ja kupiłem Fjord Nansen Utila III i sprawdził się w tym roku na Mazurach. Jest dość duży i można wszystkie graty w środku schować. Ma dwa wejścia co też ma znaczenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Oswietlenie wnetrza namiotu. | e200g_ | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 43 | 18.11.2018 19:47 |
wodoszczelny futerał na stelaż namiotu | Pils | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 18 | 13.05.2014 23:15 |
Szukam RD 03 lub RD 04 | frog | Wszystko dla Afrykańczyka | 51 | 12.02.2012 10:20 |