![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Mniej możesz mieć ale możesz trafić na Józka Wzdętego, który na poboczu będzie miał inne zdanie.
Jak miałem 7 osobowe auto to miałem taka kontrole i potem okazało się na forum Terrano ze paru innych tez miało z jakimś ch..m takie nieprzyjemności. Kiedyś złamas zabrał mi dowód w rocznym aucie bo kratka montowana w ASO nie była do podłogi... tak ze prawo sobie a są tacy co życie Ci umila i co z tego ze będziesz miał racje. M
![]() |
#2 |
Michał
![]() |
![]()
Czyli nie jest to jednoznaczne..o zdrowym rozsądku też nikt nie słyszał.
Ostatnio na badaniu standardową AT'96: Diagnosta1 - ale panu świecą oba światła na raz, a motocykl jest sprzed 2010 roku.. Ja: ![]() D1 - poproszę homologację na światła J - dziękuję, do nie-zobaczenia D2 - (patrzy na motocykl) - a gdzie są podnóżki pasażera? J - odkręciłem, żeby nie uszkodzić D2 - proszę przykręcić i zapraszam J - dziękuję, do nie-zobaczenia Dopiero trzeci podpisał.. Co do kratki to też były problemy. Stąd moje pytanie, ale z tego co widzę to nie jest to do końca jasne i mogą być problemy jak ktoś się uprze. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Przeglądy i serwisy w PL jak, co, za ile | Piotr_As | Husqvarna 701 | 22 | 15.09.2024 18:43 |