Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 01.07.2009, 18:46   #1
lukasz_vip

lukasz_vip's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Lubliniec
Motocykl: KTM LC8 950 ADVENTURE
lukasz_vip jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 1 tydzień 2 dni 2 godz 45 min 28 s
Domyślnie

Miałem kupić właśnie tanią AWINĘ za 150zł ale jednak po oglądnięciu tego w sklepie i zobaczeniu jak kolesiowi odpada taki kufer na zlocie dołożyłem 50zł i kupiłem potrzaskną GIVI MAXIA i zrobiłem ją za 100zł. Kufer pancerny. W kufer zbudowany z dwóch połączonych ze sobą plastików (dwie warstwy są). Wszystkie części na zamówienie od najmniejszej śrubki do całych pokryw. Pojemność 52l. Mieści spokojnie dwa kaski. Ja na pewno niekomu nie polecam awiny. Lepiej dołożyć te 100zł i kupić starego używanego GIVI E46. Cena nowego GIVI E36 teraz na allegro 350zł. Starsze czasami trafią się po 250zł. Nowa MAXIA to koszt około 750zł a użwyki czasem pojawią się za 500zł
lukasz_vip jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania