|
![]() |
#1 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() po prostu chciałem przestrzec potencjalne osoby by nie popełniały błedu jakim jest zabieranie zamiast wódki spirytusu do norwegi moim zdaniem lepiej jest wiedziec takie żeczy by przez przypadek nie zamienic wakacyjnego wyjazdu w koszmar |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 3 godz 55 min 34 s
|
![]() Cytat:
To było najlepsze posunięcie mojego życia !!! A drugim najlepszym posunieciem było zabranie Elutki. Nikt na świecie nie robi takiego putana di macaroni czy jak sie to tam nazywa jak Ona.
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Cytuję: Ho ho, tak tak, ho ho, tak tak...
A Grześka nie spotałeś byłeś? Parkował rower, gdzie popadnie i nago latał po kampingach w towarzystwie Niezwykłej Urody Brzydkiej Endżel. Mogło się Wam obić o uszy. Kończę znanym łacińskim przysłowiem: Spirytus do gębus, nieboszczykus do grobus. I tu podzielam w pełni podejście i zainteresowania dziełem przyrody. Że Tyś do Norwegii... Nie pomogą te maskujace treści. Toć to emerytura, szarość, upadek. Miast migdała, kamień w cieście... ale niech będzie. Przynajmniej człek w zazdrości (takiej sobie oczywista) poczyta coś z humorem, siedząc na dupie samemu. |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Zielona Góra
Motocykl: RD03
![]() Online: 5 min 32 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 19:21 |