![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Nie jeżdżę w offie NC w Twoim rozumieniu tego słowa CHYBA
![]() m EDIT - przyjrzałem się jeszcze raz dokładnie pacjentowi i fabrycznie, dla łatwości montażu było to osadzane na jakąś gęstą pastę. Skorzystałem ze znajomości angielskiego i poszukałem zagraniczne fora: wychodzi na to, że jednak sypkie, suche - talk, skrobia ziemniaczana, kukurydziana. U mnie po 2tys km widać zużycie gum, część osadzona na zabieraku i piaście, zabierak z zębatką wypadł z piasty luźno przy przechyleniu koła. Wyczyszczę to do gołego i zastosuję skrobię. Przy następnej wizycie tam ocenię stan i podam dla potomności. m
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 30.05.2019 o 10:10 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Smarowanie tłoczków hamulcowych i prowadnic... | mikelos | Hamulce, kola, opony | 38 | 21.02.2023 08:14 |
Smarowanie linek | 7Greg | Regularne czynności serwisowe | 20 | 03.01.2016 13:36 |
mocowanie amortyzatora | Mallory | Rama, zawieszenia, napęd | 15 | 04.08.2015 15:41 |