![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 3 dni 2 godz 31 min 7 s
|
![]()
Ja najbardziej lubię lagi czyścić. Biorę szmatkę i poleruje w górę i doł, w górę i dół górę dół, góradół góradół góradół ahhh..
Później zabieram się za wylot tlumika wkładam palec najpierw w ta większą dziurkę...
Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. Ostatnio edytowane przez madafakinges : 20.04.2019 o 10:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Dobrze jest na począrku dnia tak się ubawić.hahaha
Sami poeci. ![]()
![]() |
#3 |
Połamany
![]() |
![]()
Motor jak najbardziej może być czysty ( na zimowe garażowanie-MUSI) ALE na zlot i latanie z kolegami NALEŻY przynajmniej tablicę błotem w spraju potraktować, żeby koledzy nie mówili: Tylko pedały mają czyste motocykle.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Kolego przegiołeś.Nie jestem pedałem i nie taplam się w błocie bo mnie to nie podnieca.Ale też nikomu nie ubliżam.Lubie swoje moto czyste czy to kurwa problem?!
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czyszczenie gaźników | skiper | Regularne czynności serwisowe | 83 | 13.04.2020 09:21 |
Czyszczenie zbiornika ??? | suchy | Uklad paliwowy i wydechowy | 6 | 21.04.2013 23:48 |
Czyszczenie - ogólnie | jorge | Regularne czynności serwisowe | 35 | 02.04.2012 06:41 |