![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 11 min 23 s
|
![]()
No to prawie pewne już jest, że wyjazd jednak wypali. Silnik w aucie zapakowany i jakoś tak od rzeczy zaczyna gadać, leje jeszcze pompka paliwa, układ chłodzenia, przekładnia kierownicza i ch... wie co jeszcze ale jutro się wymieni i powinno być piknie. Kole 5 rano w sobote wylatuje, potem trasa jak pisałem i kole środy-czwartku mam zamiar zameldowywać się w okolicach południa Bułgarii na wypaśnych kanikułach u jednek afrykańskiego ziomala. Jak kolege ziomala namówie to dalej, po zakończeniu turnusu na full wypasie polecimy na dwie terenufffki /on ma zamiar lecieć "autem z gwiazdą" ale nic straconego, postaram się go namówić na wyjazd bardziej offową furą albo Ja zmienie trase na tym odcinku w wersje "lait"/. Trzymta kciuki bo wyjazd katamaranem bezpośrednio po rrrymoncie nie jest najlepszym pomysłem - POZDRAWIAM
Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 17.06.2009 o 23:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Kciuki bedziemy trzymac,tylko wtedy,kiedy Lukasz bedzie prowadzil.Bo w innym wypadku chyba mozna spac spokojnie ![]() Szerokiej drogi i zeby sie wam ta furka nie rozkraczyla gdzies tam. A lozyska w kolach powymieniales?
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"PŁACE GOTOWKA" CZARNOHORA, GORGANY, BUKOWINA --->>> tracki potrzebne | Mirmil | Przygotowania do wyjazdów | 5 | 17.05.2013 13:55 |
Maroko - gdzie warto jechać | electro | Przygotowania do wyjazdów | 1 | 09.04.2013 10:01 |
karpaty ukrainskie 2-5 wrzesien | Mirmil | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 09.09.2012 11:58 |
Za Karpaty Ukraina by Majo & Bohun, Lipiec 2010 | Bohun | Trochę dalej | 18 | 25.10.2010 17:05 |