![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Road legal
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 6 godz 6 min 24 s
|
![]()
Chciałem brać MITASa ale padły tu stwierdzenia że na asfalt lepsze SHINKO e705. Dziś podczas deszczu spotkałem kumpla na TA. Miał na tyle właśnie SHINKO e705. Powiedział że ślizga się jak głupia nawet na suchym. Jaki wniosek wyciągnąłem? OPONY TO INDYWIDUALNA SPRAWA KAŻDEGO CZŁOWIEKA. Byćmoże się mylę ale tyle wersji jest że pozostaje mi tylko testować na sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 56 min 0
|
![]() Cytat:
Zachowanie opony jest lepsze niż kilkuletniego Dunlopa Trailmax'a. No ale to stary kapeć był... Dunlop na zablokowanym przodzie sie ślizgał na asfalcie. Mitas piszczy. Nie wiedziałem że motocyklowa opona tak piszczy jak samochodowa ![]() Odbyłem testy w deszcczach i drogach mokrych. Myślałem że bedzie tragicznie ale do normalnej jazdy taka opona mi wystaczy. Na wiosne kupie 07 na tył ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Dobry kierowca napewno poradzi sobie z e705 jak i z e07/e09. Tylko po co się męczyć. Ja tam wole czerpać przyjemność z jazdy, jak się zastanawiać czy da się czy nie da się, nie mówiąc już o udowadnianiu sobie i innym czegokolwiek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Rambo moim zdaniem to nie o to chodzi ... Jeśli ktoś oprócz jazdy po asfalcie lata ostrzej w terenie to musi znaleźć jakiś kompromis. Mi się zajebiście lata na Anakach ale wracam na jakiś czas do TKC żeby polatać w terenie. Może kiedyś ktoś wymyśli opony, które po naciśnięciu magicznego guziczka będą zmieniały swoje właściwości terenowo/szosowe i założę się że jako pierwszy zastosuje je BMW
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Klub morsów i innych popaprańców | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 2 | 06.03.2010 17:30 |