![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Mikołajki
Motocykl: XL 600V
![]() Online: 5 dni 3 godz 39 min 27 s
|
![]()
Pałeł, a Ty latasz na C-02? Bo właśnie taką chcę zamówić sobie do transalpa.. Tylko czasem muszę wyskakiwać na asfalt, jak to się sprawuję ? Może ktoś lata jeszcze na nich?
E-09 są ok, tylko jak już Ramires zauważył w mocniejszym terenie sprawują się tylko jak są jeszcze całe. ..ale za to na asfalcie sobie radzą..ciężko znaleźć złoty środek, chyba go nie ma..coś za coś ![]() Ostatnio edytowane przez grabsztyk : 08.06.2009 o 22:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 20 min 30 s
|
![]() Cytat:
![]() nie łamiesz przepisów bo wolniej jedziesz przelotowa spadła guma sliska na mokrym ale za to na luznym i na błocie miodzio i dlatego nastepna tez taka bedzie tkc to tylko na szutrze daje raade ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ok to zamawiam sobie tez taki komplet i dzida, muszę walczyć bo latam z TT600 tką i lc4 jak wlatujemy ba błotko to na E09 ja zostaję i źle mi z tym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Pałeł, a ty masz w przodu też C-02? na opona.pl nie moge znaleźć rozmiaru :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Klub morsów i innych popaprańców | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 2 | 06.03.2010 17:30 |