![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
Jak to wygląda u Ciebie z użytkowaniem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: Honda Wave 110i
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 3 godz 44 min 12 s
|
![]() Cytat:
Latitude faktycznie wydaje się mieć bardziej szosowy krój, ma więcej kieszeni, jest bardziej dopasowana i jakaś taka bardzie elegancka ![]() Traverse jest bardziej luźna, workowata, niekształtna, ale założona na zbroję nie krępuje ruchów, można ją mocno porozpinać i nawet w duże upały nie przegrzewam się. Przez krój nie wyglada się w niej zbyt wyjściowo jeżeli komuś na tym zależy. Co mnie zaskoczyło to latitude ma dużo mniejsze kieszenie na ochraniacze niż traverse. Nie wchodzą mi ochraniacze poziomu 2 forcefielda na ramiona i biodra, a z kolanami może być problem bo jest strasznie ciasno. Kieszenie dobrze mieszczą te malutkie ochraniacze d3o i tyle :/. Spodnie traverse spokojnie zakładałem nawet na ortezy, muszę sprawdzić jak to jest z latitudami bo jeszcze nie próbowałem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Ja jak zapełnię skarbonkę to kupię tę kurtałkę w jasnym kolorze https://www.motorus.pl/buse-adventur...y-p-97815.html .Miałem spodnie tej firmy model bormio 7lat/50kkm przebiegu,jeden szlif(ochraniacze b,dobre) i gdyby nie odpinana membrana jeżdził bym dalej.Tera mam rukke z odpinanym gore i kobita śmieje się ze mnie że zamieniłem siekierkę na kijek.Mam porównanie obu firm i nie widzę potrzeby przepłacać.Pisałem wątek czy może ktoś testował tę kurtkę ale cisza.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kurtka/spodnie STR Graffiti | Marcin SF | Ciuch Afrykańczyka | 12 | 16.06.2009 22:34 |
spodnie kurtka RIDER | fazi | Ciuch Afrykańczyka | 21 | 22.01.2009 19:35 |