![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: Husqvarna 701 Enduro
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 15 godz 23 min 25 s
|
![]()
Nie polecam modeki. Mam jeden z wyższych modeli taki w stylu ADV. Po dwóch latach ubrania dosłownie się rozpadły.
Kurtka: - Zniszczył się zamek głowny. Jest on takiego specjalnego "szczelnego" typu, podgumowany. - Spruły się niektóre szwy. Spodnie: - "Skórzana" łatka na tyłku się zdezintegrowała - Puściły szwy. Niemalże wszystkie na nogawkach. - Spruła się membrana. Poza tym uważam, że te ciuchy są OK, mają fajne rozwiązania, dobre membrany. Uszkodzenia naprawiono mi w ramach gwarancji, jednak podczas ostatniej wyprawy (zeszły tydzień) część z nich powróciła: zamek w kurtce i sprute szwy. Zobaczymy jak sklep podejdzie do tematu, gdyż komplet jest już po gwarancji. A jeśli chodzi o wiatroszczelność to ja jeżdżę tylko w warstwie wierzchniej, membrany wpinam bardzo nieczęsto, a podpinek ocieplających nigdy. Sama warstwa wierzchnia nie wpuszcza wiatru do środka, przynajmniej nie na tyle, aby było to uciążliwe. Nie mam porównania z odzieżą skórzaną, gdyż w takiej nigdy nie jeździłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Spodnie i kurtka- Komplet do 3 tys. Zł. | Lakrua | Ciuch Afrykańczyka | 52 | 23.08.2018 20:55 |
Kurtka/spodnie STR Graffiti | Marcin SF | Ciuch Afrykańczyka | 12 | 16.06.2009 22:34 |