|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2016
Miasto: Kalwaria Zeb.
Motocykl: nie mam już Afryki
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 16 godz 6 min 0
|
![]()
Super Neo już się ciesze ze będzie co czytać ciekawego.
Uwielbiam takie taśtasiowanie z dala od głównych dróg. A doładowany osiołek jak sobie radzi na podjazdach i w ogóle?
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Byłem na szkoleniu w Rzeszowie i zerwałem się we wtorek drugiego dnia bo za ładna pogoda była. Pojeździłem sobie nad Sanem. Pięknie tam. Pojechałem na szutrowy kawałek, który miło wspominałem z zeszłego roku, prawym brzegiem Sanu od Dynowa w kierunku na Sanok. Niestety już leży tam asfalt a pobocza są wyregulowane. Zaasfaltują nam niedługo najfajniejsze kawałki. Najgorsze jest to , że nadal jeżdzą tam ciężarówki ze żwirem, więc niedługo porobią się koleiny i dziury i będzie tragicznie. Ruch zerowy, kilka cięarówek. Jakże miła to odmiana po weekendowym tłoku na pętlach w Bieszczadach. Wróciłem z Birczy również korytem Sanu w kierunku na Łańcut.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: B..wała
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 19 godz 55 min 22 s
|
![]()
Tylko pogratulować lużnej jazdy bez napinki
![]() Trafiona pogoda I do tego jeszcze początek " Kolorów" Bieszczadzkich. W zeszłym tyg już było ładnie: |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rajd Bieszczadzki 3 | irekafrica | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 28.03.2019 12:08 |
Bieszczadzki Piknik Terenowca (początek września) | Elwood | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 3 | 07.04.2009 09:42 |