|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 3 dni 2 godz 58 min 20 s
|
![]()
ivenhoe dlaczemu nie odpowiadasz na moje wcześniejsze pytania?
![]() Sprawdzałem w fiszkach 790 też ma tak dzielone kartery i ma zwykły uszczelniacz. No dobra powiem to; durnie z hądy muszą skompikować prostą sprawe... ale gdyby nie takie kwiatki to o czym by się forum gadało przecież nie o fuszerkach mechaników ![]() ps. i tak uważam że moja afra jest lepsza, niż wasze betoniary i grzechoczące i parzące w dupe ktmy IMG_20180407_171653.jpg no jaka ładna
Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. Ostatnio edytowane przez madafakinges : 03.09.2018 o 20:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 dni 21 godz 25 min 47 s
|
![]()
bo są zaczepne, najwidoczniej chcesz sie odgryżć na mnie jako "nowym" zamiast na kolegach bo tak naprawde nie ja założyłem watkek o bublu hondy i nigdy nawet tak jej nie nazwałem
![]() A posiadać NAT czy zrobić nią 100k km nie musze żeby mieć opinie odpowiednią a interesuję się i testuję NAT od 3 lat już. Mam nadzieję że nie jesteśy w piaskownicy i nie o to chodzi czyje autko jest ładnjesze czy lepsze tylko żeby jak najwiecej sie dowiedziec o sprzęcie który albo kupiliśmy albo mamy zamiar kupic. To implikuje że czasami trzeba powiedziec otwarcie że coś jest do dupy zrobione, nie ma co brać tego do siebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 3 dni 2 godz 58 min 20 s
|
![]() Cytat:
Tak z ciekawości na czym jeżdzisz? Może w wolnym czasie skrobniesz jakąś relacje z wyjazdu, naprawdę brakuje ich ostatnio na forum...
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Na klawiaturze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Motocykl: RD03