|
![]() |
#1 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 dni 21 godz 25 min 47 s
|
![]() Cytat:
Kupuj chłopie NAT czy ATAS z DCT i niech moc będzie z Tobą. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
![]() |
#3 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
1. Nie było urzędowego pouczenia. Wysłałem Ci prywatną wiadomość. Zero bana - a to jest urzędowe. Nie rób więc proszę jakiejś teorii spiskowej. 2. Poprosiłem, abyś odpowiedział konkretnie na pytanie autora, który ów zawarł w pierwszym poście. Streszczę pierwszy post, który Ci wkleiłem: "jakie są plusy i minusy". 3. Napisałem, że Twój post nie wnosi nic do tematu ("Rozumeim że ci co kupili to bronia swoje zabawki i najważniejsze żeby być faktycznie zadowolonym z zakupu i jazdy, a jak komuś nie przszkadza że sprzęt za 60 tysięcy i więcej złotych jest wykonany tak sobie to super. Honda się tylko ucieszy"). Pisał Ci to i inny Kolega (colles o ile dobrze pamiętam). Nie odnosisz się w żaden sposób do pierwszego postu. 4. NIe twórz proszę teorii spiskowej, że Ci napisałem, że masz pisać wyłącznie dobrze o NAT. NIe napisałem tak. Mam wkleić screenshota? I po co na forum o tym pisać... Mogłeś nacisnąć guzik "odpowiedz". Apeluję aby(ś) trzymał się tematu. Tyle i tylko tyle. Mogę prosić? Dziękuję :* |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Plastik mi się rozsypał przy zbiorniku w czasie ostatniego tripu do Istanbułu. Przy nalocie ok 5kkm. Zgłosiłem do ASO po powrocie i czekam. Ale i tak na chwilę obecną nie zamieniłbym mojej klepaczki na nic innego. Dobra, na dukę Enduro ewentualnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zakup akumulatora do RD 04 . | DRAGON76 | Wszystko dla Afryki | 11 | 01.01.2015 20:06 |
Szybki zakup GPS | ArtiZet | Zastosowanie praktyczne | 16 | 13.11.2013 11:28 |