Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 02.07.2018, 22:15   #1
Pawel_z_Jasla

Pawel_z_Jasla's Avatar

Motocykl: RD03
Pawel_z_Jasla jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 4 dni 33 min 4 s
Domyślnie

Dzięki Stopa ale niestety nie skorzystam - Ja latam tam, gdzie zazwyczaj nie pada a jak już pada to tylko wtedy jak Ja tam jadę a w Łodzi to chyba często leje . Jak z 12 lat temu byłem w Mhamid to kur... Saharę zalało tak, że na dwa dni z Pindorem nas od świata odcięło a kiedyś indziej w południowej Turcji to powódź była jakiej Mahomed nie pamięta - Ja po prostu dobry człowiek jestem i ludziom spragnionym wodę wiozę /czasem wódę/. PRZESTRZEGAM - na przełomie sierpnia/września na południu znów lać będzie !! Wybieram się na Bałkany i pewnie greckie wyspy z żoną - ona dopiero potrafi namieszać ...
Ps.
Zakupiłem nowe trzewiki Forma ADV Low, pokrowiec na takbaga i nową szybę z nowym pinlockiem do Nolana a Giejesa obułem w Michałki Anaczki III więc niech se leje w tym wrześniu ile tam mu się podoba - do miłego na trasie /ST odpoczywa i rdzewieje a z nadmiaru wilgoci nawet GPSa padła tzn. zasilanie się zesrało, teraz dupa odpoczywa na cycatej kanapie i czasem w katamaranie ale tam bezpośredniego kontaktu z aurą nie mam więc unikam/. POZDRAWIAM

Ps.
Złomie drogi gdybyś jakieś bliższe namiary na noclegi czy inne info potrzebował to zapraszam w temacie lub na a - miło mi, że komuś jakieś drobne info może być pomocne.

Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 02.07.2018 o 22:21
Pawel_z_Jasla jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania