|
![]() |
#1 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2015
Motocykl: xt660z, ktm 500exc, nc750x
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 19 godz 22 min 36 s
|
![]()
jak stoi długo moto co aku powinno być doładowywane, szczególnie przez zimę.
Stawiam więc że sie sam aku rozładował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Popularne przetwornice 12/5V USB nie podłączone przez przekaźnik, pobierają minimalny prąd w sposób ciągły i rozładowują akku niestety. Wszystkie dodatkowe odbiorniki przez przekaźnik albo po obwodach załączanych stacyjką, inaczej akku umiera.
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1000 DCT
![]() Online: 2 tygodni 10 godz 9 min 42 s
|
![]() Cytat:
To muszę przepiąć, żeby szła po kluczyku w takim razie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
HONDZIARZ
![]() Zarejestrowany: Apr 2012
Miasto: Gdynia
Motocykl: RD04 / NAT
Przebieg: 50000km
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 21 godz 7 min 15 s
|
![]() Cytat:
Jeżeli komuś w miesiąc znikły prądy w CRFie to wypadłoby sprawdzić wszystkie swoje halogeny / usb / manetki / gpsy itp, bo raczej tak nie powinno być -> głosuję za diagnozą Kisiela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: Białystok
Motocykl: CRF1000L DCT
![]() Online: 5 dni 17 min 10 s
|
![]()
Mam podobny problem z DCT.
Przy próbie nasmarowania łańcucha miałem problem z obróceniem tylnego koła. Po przejechaniu paru set metrów tylne koło zaczęło się obracać normalnie. Stwierdziłem jednak, że podczas załączania trybu drive i podczas jazdy następuje mocne szarpnięcie i stuk w silniku. Zmiana biegów w trybie automatycznym na wyższe i niższe powoduje stuk w silniku. Poziom oleju był w normie. Afka wylądowała w serwisie i czekam na info co jest grane. Może ktoś z Was miał takie objawy w swoim motocyklu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda GL 1000 1976 pomocy! Jak wyrwać łożysko wahacza? | killjoy | Rama, zawieszenia, napęd | 7 | 15.04.2016 15:39 |
Problem z biegami pomocy | KINKONK | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 25 | 31.03.2016 13:02 |
POMOCY Problem z odpaleniem RD04 | Tomasz.C.Afrykanin. | Uklad paliwowy i wydechowy | 18 | 17.09.2015 08:18 |