![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 18 godz 1 min 38 s
|
![]()
Było ostro, brudno i mokro. Ubaw po pachy po prostu, hyhy.
Dzięki wszystkim chłopakom z którymi byliśmy w grupie, że poskromili swoje żądze bezkresnego szaleństwa i zwalniali tempo ![]() ![]() ![]() Wrzucam parę fotek:http://picasaweb.google.pl/marcings4...ey=WcAOHbO1QoQ I krótki filmik...tylko dla dorosłych ![]() Ostatnio edytowane przez gieesowka : 29.04.2008 o 08:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Trampkarz
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Tychy - Wawa
Motocykl: nie AT a TA
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 12 godz 36 min 48 s
|
![]()
Hej Afrykanerzy. Kto był ten 99% mnie widział (może nie glebę, ale kuśtykającego na terenie obozowiska :P )
Pierwszy mój ciekawy zlocik i takie akcje. Ale cza być twardym, a nie miętkim ![]() Aha, z nogą nie jest ciekawie - ale na Kletno mam nadzieje przyjechać na moto (ale chyba raczej na miejscu on niż off ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
XIII Letni Międzynarodowy Zlot Motocyklowy "Giżycko Twierdza Boyen 2009" 31.07-02.08 | Mucha | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 30.07.2009 21:27 |