![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Miasto: Złotów
Motocykl: DR 650 SE
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 12 godz 49 min 21 s
|
![]()
Podepnę się pod temat
Ktoś w ogóle podróżował po Rosji na wizie biznesowej? Obojętnie już czy dwu czy wielokrotnej ale interesuje mnie jak wygląda już to na miejscu. Mam parę pytań na które też nie dostałem do końca odpowiedzi w biurze pośrednictwa. Sprawę tego czy dostanę wielokrotną pomijam bo to raczej się uda. Bardziej interesuje mnie jak już będę tam na miejscu, mogę do woli poruszać się po całym terytorium federacji? Wizę biznesową uzyskuję się na podstawie zaproszenia od jakiejś firmy X, która swoją siedzibę ma np w Archangielsku i jej dane widnieją w moim wniosku wizowym. W paszporcie wpisane pewnie będzie tylko wiza biznesowa, wielokrotna i tyle. Ale dla policji czy pograniczników nie będzie pewnie problemem sprawdzić dokładniej u nich w systemie dokąd jadę. A ja z kolegami przykładowo jadę sobie przez Ukrainę, dalej kręcę się po południowej Rosji, wjeżdżam sobie do Kazachstanu, z powrotem do Rosji i tak krążymy wszędzie tylko nie w mieście gdzie owa firma się znajduje. Nikt tego nie sprawdza, nie pyta, nie kontroluje czy faktycznie będę tam w biznesach? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wiza Rosja | trzykawki | Kwestie różne, ale podróżne. | 32 | 09.02.2018 16:56 |
Turkmenistan - wiza | lechoo | Przygotowania do wyjazdów | 0 | 17.01.2014 20:04 |
Wiza do Azerbejdżanu | lechoo | Przygotowania do wyjazdów | 4 | 17.05.2013 20:00 |
Kaliningrad - wiza? | wieczny | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 28.04.2008 10:07 |