Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat CRF 1000 / CRF 1100 > Gadżety / wyposażenie

Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 10.02.2018, 11:31   #1
HarryLey4x4

HarryLey4x4's Avatar

Miasto: Wlkp
Motocykl: CRF 1000D Transalp-XL650V CB750 BMW-R850R
Przebieg: 400
HarryLey4x4 jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 dni 53 min 12 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał rene82 Zobacz post
Jestem zainteresowany tą płytą Bumota. Przyznam się że mam oryginalne gmole i chciałem zamienić je na Heedy plus płytę sw.
Ale mam relację z pierwszej ręki co do oryginału gmolli. Afryka miała uderzanie w bok. Faktycznie gmol od razu się pogiął, wszedł w owiewki po prawej stronie, trochę je łamiąc, na dolnym zaczepie wgniótł,uszkodził blok silnika!. Ale akurat kierownik jest osobą która zawodowo "składa" ludzi i twierdzi że gdyby nie ta "strefa zgniotu" na tych lagach(edit gmolach) to by go nie było, albo by go nieźle połamało. Generalnie padło hasło że ludzie w hondzie wiedzieli co robią i przemyślane to jest. Tak samo z bakiem - cohones nie ucierpiały po wypadku.

No i po tym chyba zostawię oryginały plus ta Bumota
Ciekaw jestem z jakiej wiedzy to wyczarował ten "składacz ludzi". Ech, fajne są czasem te opisy na forum....
HarryLey4x4 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10.02.2018, 11:42   #2
rene82

rene82's Avatar

Miasto: radom
Motocykl: crf 1000A->790advR/drz 400e
rene82 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 6 dni 17 godz 30 min 33 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał 8Bodzio8 Zobacz post
Dowiadywałeś się może czy płyta sw motech podjedzie bez problemu przy gmolach Heed bunkier
osobiście nie sprawdzałem
Cytat:
Napisał HarryLey4x4 Zobacz post
Ciekaw jestem z jakiej wiedzy to wyczarował ten "składacz ludzi". Ech, fajne są czasem te opisy na forum....
Miał wypadek - dał swoją opinie, ortopeda - ma dla mnie jakieś pojęcie - Ty możesz czytać jak bajkę.
Widziałem motór, gdyby te gmole były sztywno przymocowane, a cała siła poszła by na rame, ta skręciła by się w przysłowiową ósemkę - a to akurat moja opinia
rene82 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania